محل تبلیغات شما

فریم ورک های طراحی وبسایت

اگر با دنیای برنامه‌نویسی وب آشنایی مختصری داشته باشید، حتما تا کنون نام فریم ورک های طراحی وبسایت به گوشتان خورده است. فریم ورک  Framework ابزاری است که در برنامه‌نویسی به صورت کلی و به ویژه در برنامه‌نویسی وب و طراحی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله به بررسی معنی و مفهوم این اصطلاح می‌پردازیم، انواع آن را معرفی می کنیم و مزایای استفاده از آن را مورد توجه قرار می‌دهیم.

فریم ورک چیست؟

فریم ورک در لغت به معنای چارچوب است. کارشناسان نرم‌افزار در هنگام نوشتن برنامه‌های مختلف متوجه شدند که بسیاری از کارها در این برنامه‌ها تکرار می‌شود. به همین دلیل به فکر افتادند قالبی طراحی کنند که با استفاده از آن نیازی به بازنویسی کدهای تکراری و مشترک نباشد. به این ترتیب فریم ورک های طراحی وبسایت به وجود آمدند. با این توضیحات به یک تعریف دقیق می‌رسیم:

فریم ورکها مجموعهای از چارچوبها و ساختارها هستند که توسط بهترین برنامهنویسان جهان به صورت مجموعهای از کدها و ابزارهای پیشساخته ارائه میشوند. هدف این چارچوبها بالا بردن سرعت برنامهنویسی و پرهیز از دوبارهنویسی کدها است.

تصور کنید قصد طراحی وبسایت را دارید. بسیاری از کارهایی که باید انجام دهید با طراحی سایت‌های دیگر مشترک است. بخش‌های فرم ورود، گالری تصاویر، داشبورد، پایگاه داده و … در تمامی سایت‌ها وجود دارند. اگر از یک فریم ورک مناسب استفاده کنید دیگر لازم نیست فرایند طراحی این بخش‌ها را برای هر سایت تکرار کنید. فریم ورک همه این بخش‌ها را پوشش می‌دهد. به اصطلاح دیگر لازم نیست چرخ را دوباره اختراع کنید!

فریم ورک های طراحی وبسایت

شرکت های طراحی وبسایت

طراحی رابط کاربری یا UI چیست ؟

فریم ,طراحی ,ورک ,استفاده ,وبسایت ,برنامه‌نویسی ,فریم ورک ,طراحی وبسایت ,های طراحی ,ورک های ,بخش‌ها را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

***کـــمپیــن نــســلی ســـاختــه***